Evenimente

jmEvents organizeaza o paleta larga de evenimente, atat pentru companii, cat si pentru publicul larg. Fiecare concert sau eveniment marca jmEvents este o certitudine a calitatii si a profesionalismului celor implicati atat pe scena, cat si in spatele scenei.

Evenimente companii

De-a lungul anilor am organizat evenimente unice, de tinuta, am dat forma asteptarilor tuturor clientilor care ne-au contactat. Am raspuns fiecarei solicitari cu seriozitate, promptitudine si responsabilitate.
Astazi, intre clientii nostri se numara companii multinationale, ambasade, institutii de stat, ONG-uri, persoane fizice.

EUROPAfest - jazz | blues | pop | clasic

7 - 15 iulie.
It's all about live-quality-music !

30 de editii.
30 de ani de concerte, concursuri, intalniri de neuitat cu muzicieni din lumea intreaga, o combinatie inedita de inovatie, creatie, emotii, public extaziat, atmosfera si eleganta alaturi de peste 250 de muzicieni de pe 4 continente.

Bucharest International Jazz Competition

100 % Jazz & more... concerte, jam sessions, workshop-uri...
 

Bucharest International Jazz Competition, manifestare singulara in peisajul jazz-ului profesionist din Romania, este cotat intre primele 3 concursuri de jazz din Europa. Editia cu nr. 17 are loc in perioada 8-14 Iulie 2023.
Mai multe detalii pe site-ul concursului.

Caffe Festival

...sa vorbesti pe indelete la un pahar de bere sau vin, sa razi, sa te destinzi ascultand acorduri de jazz, blues si pop...Caffe Festival va propune sa redescoperiti adevaratul "savoir vivre" european si sa va bucurati de primavara europeana.
Caffe Festival un spatiu al diversitatii, al dialogului si al interactiunii destinat celor indragostiti de muzica ! 

Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti

Din 1994, concursul se desfasoara in fiecare an pentru diferite discipline: pian, flaut, clarinet, vioara, compozitie si a capatat o amploare deosebita, in prezent reunind peste 100 de muzicieni din 30-40 de tari.
Muzicieni profesionisti, cu varsta pana la 30 de ani, participa la un eveniment unic in care concertele se imbinata cu master-classes si workshopuri.

PROMS Jazz & Classic

Evenimentele PROMS sunt pline de culoare, fiind un show atragator pentru publicul larg, indiferent de varsta, educatie sau preferinte muzicale.

In opinia lui Luigi Gageos, producatorul evenimentului PROMS este un concert „pentru inima, minte si suflet prezentat intr-un stil urban, rafinat”.

Urban Culture Fusion

Urban Culture Fusion prezinta un melanj intre artisti de jazz si clasic care interpreteaza aranjamente special create, fusion jazz-clasic, pe teme cunoscute din repertoriul international de jazz, pop, blues, clasic, muzica de film. Productia se distinge prin originalitate si prin dimensiunea europeana de amploare, desfasurandu-se in 7 tari: Germania, Franta, Italia, Austria, Bulgaria, UK si Romania intr-un turneu de 20/25 concerte.

Concerte

Concertele marca jmEvents sunt o certitudine a calitatii.
De-a lungul a peste 30 de ani de organizare de concerte si evenimente speciale, am oferit publicului roman si partenerilor alternativa muzicii live de calitate - jazz, blues, pop, rock, clasic, folk sau orice alt gen muzical.

ESTA Romania

In 2013 Romania se alatura celor 30 de tari in care exista o filiala ESTA, prin invitatia primita de jmEvents, de a infiinta organizatia nationala. 
European String Teachers Association (ESTA) este o organizatie prestigioasa, cu sediul la Berna, cu statut consultativ la Consiliul Europei, infiintata in 1972, de artisti eminenti, printre care Yehudi Menuhin, Marianne Kroemer si Max Rostal.

Proiecte tineret

Programele nationale si internationale au ca scop incurajarea exprimarii tinerilor prin muzica, dezvoltarea capacitatii de comunicare, implicarea activa in proiecte cu impact social, cultural si dezvoltarea individuala si profesionala. Activitatile includ orchestra de tineret, cursuri de muzica, turnee, concerte, master-classes, workshopuri, schimburi culturale, activitati de voluntariat.

Proiecte sociale

jmEvents a organizat si s-a alaturat unor initiative laudabile, in scopul strangerii de fonduri pentru diferite cauze sociale - copii si tineri dezavantajati, ridicarea unei scoli noi in Costinesti dupa inundatii, infiintarea unui centru de muzica, etc.
Evenimentele s-au adresat companiilor nationale si multinationale.

Summer Music Academy Sinaia Dinu Lipatti

Summer Music Academy Sinaia Dinu Lipatti este un stagiu international de pregatire instrumentala la cele mai inalte standarde organizat pentru vioara, viola, violoncel, flaut, clarinet, contrabas, muzica de camera si jazz. Atelierele de lucru si cursurile sunt conduse de artisti de renume si profesori de la academii de prestigiu, precum Royal Academy of Music London, Conservatorul National Superior din Paris, Boston Conservatory etc. Peste 500 de muzicieni din 30 tari au beneficiat deja de cursurile academiei. Programul se desfasoara in cadrul EUROPAfest Summer Edition, 14-25 iulie 2022.