Despre noi

Una dintre cele mai cunoscute organizatii profesioniste din domeniul muzicii si organizarii de evenimente, cu peste 30 de ani de experienta la nivel national si international, jmEvents a adus pe piata showbizului si event-planningului romanesc acel plus de profesionalism de care era nevoie.

Luigi Gageos

Presedinte

Petru Stoianov

Vicepresedinte

Margareta Paslaru

Artista

Bogdana Horatiu

Director programe

Delia Pufu

Comitetul de organizare

Andra Ciobanu

Comitetul de organizare

Ana C. Dobrescu

graphic designer & media production

George Man

Director Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti

Bogdan Voiculescu

Graphic designer

owner THE LAST COIN 

jmEvents este o organizatie neguvernamentala, non-profit, care activeaza in domeniul cultural.  
Dupa 32 de ani, prin daruirea celor care au contribuit la dezvoltarea organizatiei, numele jmEvents este sinonim cu excelenta muzicala. 

Cu fiecare eveniment jmEvents, ne propunem sa ne impingem limitele mai mult si sa venim in intampinarea asteptarilor muzicienilor si mai ales a publicului. In Romania exista un apetit din ce in ce mai mare pentru muzica de calitate si lucrurile facute din pasiune, intr-un cuvant - pentru "autentic". Iar noi incercam sa alegem pentru acest public cele mai promitatoare nume la ora actuala atat din tara, cat si la nivel international. Provocarile noastre ultime sunt acelea de a modela viitorul generatiilor actuale de muzicieni si, odata cu el, mentalitatea unui public roman care incepe sa se deschida la nou.